Obilježavanje Nacionalnog tjedna dojenja od 1. do 7. listopada: Radionice za zdravstvene djelatnike i korisnike u Đakovu, Našicama i Donjem Miholjcu

Niz edukacija i događanja za zdravstvene djelatnike i korisnike, u obilježavanju Nacionalnog tjedna dojenja od 1. do 7. listopada, pod sloganom “Zauzmimo se za dojenje – edukacija i podrška”, održava se na području Osječko-baranjske županije u organizaciji Patronažne službe Doma zdravlja Osječko-baranjske županije.

Tako će se u utorak, 04. listopada u Đakovu, Našicama i Donjem Miholjcu održati predavanja “Kako organizirati radionice o dojenju i njezi novorođenčeta”.

U srijedu, 05. listopada sve zainteresirane na druženje poziva Grupa za podršku dojenju “Papaplice”, Sjenjak 133, Osijek, dok će se u četvrtak, 07. listopada u Domu zdravlja Osječko-baranjske županije održati predavanje za zdravstvene djelatnike “Zauzmimo se za dojenje!”.

Cijeli program obilježavanja Nacionalnog tjedna dojenja odvija se u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Osječko-baranjske županije, Hrvatskom komorom medicinskih sestara i Hrvatskom udrugom medicinskih sestara – Društvom patronažnih sestara Hrvatske udruge medicinskih sestara.

(www.icv.hr, tj, foto: OBŽ)

7e46dfd830734cbe3b036e6d86e5aa31 L
Foto: OBŽ

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content