Očevidom utvrđeno: Vozačica izgubila nadzor nad vozilom, oštetila stupić i zaustavila se u kanalu

PU virovitičko-podravska, nakon obavljenog očevida, donosi okolnosti prometne nesreće koja se jučer (ponedjeljak) dogodila u Kozicama i u kojoj su ozlijeđeni žena i dijete.

Kako stoji u policijskom izvješću, oko 10:15 sati 41- godišnjakinja je upravljajući osobnim automobilom državnom cestom, iz mjesta Kozice u pravcu mjesta Nova Bukovica prouzročila prometnu nesreću.

Provedenim očevidom je utvrđeno da se 41-godišnjakinja nije kretala sredinom prometne trake te je desnim kotačima zahvatila desnu putnu bankinu. Pritom je prednjim dijelom vozila udarila u postavljeni smjerokazni stupić, kojeg je oštetila, a vozilo se nastavilo kretati te je sletjelo u desni putni kanal. Od siline udara vozilo se zarotiralo na desnu bočnu stranu te se u kanalu zaustavilo.

Budući da se u vozilu u sigurnosnoj sjedalici prevozilo i dijete, i vozačica i dijete prevezeni su u Opću bolnicu Virovitica zbog zadobivenih tjelesnih ozljeda. Sa vozila su zbog nastalih oštećenja oduzete registarske oznake. Vozačica nije imala alkohol u krvi, pokazao je alkotest.

Policija je izvijestila kako će protiv nje biti pokrenut prekršajni postupak. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content