OPĆINA ZDENCI Zvonko Kajić novi liječnik Doma zdravlja u Zdencima

Nakon što je dugogodišnja liječnica Doma zdravlja u Zdencima Željka Perić otišla u zasluženu mirovinu, ambulanta u toj općini ostala je bez liječnika, no ne zadugo jer su Općina i načelnik Tomislav Durmić u suradnji s Domom zdravlja VPŽ i ravnateljem dr. Ivicom Fotezom te županom Igorom Androvićem vrlo brzo pronašli novo stalno rješenje u vidu Zvonka Kajića.

– Moram se doista zahvaliti ravnatelju Fotezu i županu Androviću na pomoći, a i mi smo se kao Općina aktivno uključili kako bi naša ambulanta i dalje imala stalnog liječnika. Naš cilj je bio da mještani općine Zdenci imaju stalnu i sigurnu zdravstvenu skrb i presretan sam da smo u tome uspjeli te da je Zvonko Kajić naš novi stalni liječnik – rekao je načelnik Tomislav Durmić koji je Kajiću upriličio malu svečanu dobrodošlicu u prostorima Općine.

– Nakon što sam nedavno radio u Čačincima, evo me sada odmah blizu u općini Zdenci. Drago mi je da sam ovdje i moram se zahvaliti načelniku i djelatnicima Općine na toploj dobrodošlici. Znam da su Zdenčani navikli na svoju dosadašnju liječnicu, ali siguran sam da ćemo se vrlo dobro upoznati i da ćemo uspješno raditi na našem zajedničkom poslu, a to je zdravlje mještana ove općine. S obzirom da dolazim iz Đurđenovca, nije mi niti jako daleko i eto, idem raditi i pomagati Zdenčanima – rekao je novi liječnik Doma zdravlja Zdenci Zvonko Kajić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content