Ove subote u Slatini se održava 7. po redu Popišanac Trail i Canicross 2022.

Udruga Motiv, uz pokroviteljstvo Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine, u Slatinu ponovno dovodi trkače i njihove četveronožne ljubimce na već dobro poznati Popišanac Trail i Canicross, ujedno i 6. kolo Slavonsko-baranjske Trail lige.

Ovaj 7. po redu Popišanac održat će se 22. listopada u tri kategorije, Dugi Popišanac (25 km), Kratki Popišanac (15 km) i Canicross Popišanac (6,5 km)

Popišanac Trail i Canicross već se udomaćio u kalendare trail trkača i tako postao nezaobilazna stanica za aktivni odmor o kojoj svi pričaju.

Okupljanje i preuzimanje startnih paketa održavaju se na poznatoj lokaciji, u dvorištu Caffe bara Prijašin II, a start, koji je na rasporedu u 10.30 sati, u popularnom PRC-u (Potočanskom rekreacijskom centru). Najbrže natjecatelje po kategorijama očekuju nagrade i odličja.

– Bilo da si zaljubljenik u prirodu, trčanje ili samo želiš opuštanje i razbibrigu, Popišanac ti garantira pravu pustolovinu po zelenim obroncima Papuka praćenu vrhunskom atmosferom.
Druženje se nastavlja i nakon utrke, uz dobru klopu i još bolje društvo. Nije ono što očekuješ, a ima sve za savršen vikend road trip. Vrijeme je za Slatinu!- poručili su organizatori.

(www.icv.hr, TZ Slatina)

plakat 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content