Policija otkrila detalje: 84-godišnji vozač naletio na srednjoškolku (18) na pješačkom prijelazu kod Tehničke škole u Virovitici

Jučer (četvrtak) oko 12.50 sati 84-godišnji vozač osobnog automobila naletio je na dvije 18-godišnjakinje na pješačkom prijelazu kod Tehničke škole u Virovitici. Kako je izvijestila PU virovitičko-podravska, 84-godišnjak je upravljao automobilom daruvarskih registarskih oznaka Ulicom Zbora narodne garde u smjeru Milanovca te nije prilagodio brzinu prilazeći pješačkom prijelazu na koji su već stupile dvije 18-godišnjakinje.

– Tom prilikom je na obilježenom pješačkom prijelazu u kočenju došlo do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila u lijevu stranu jedne pješakinje koja je nakon udara odbačena na prednje vjetrobransko staklo – izvijestila je policija. Kako kažu, vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Ozlijeđenoj 18-godišnjakinji pomoć je pružio tim Hitne pomoći, te ju potom prevezao u OB Virovitica gdje joj je pružena daljnja liječnička pomoć, a potom je i puštena kući.

– Zbog izazivanja prometne nesreće, 84-godišnjaku bit će donesen obavezni prekršajni nalog – kažu iz PU virovitičko-podravske.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content