Prvenstvo srednjih škola VPŽ u rukometu: Tehnička škola Virovitica uvjerljivo do naslova

U organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije, u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici jučer (srijeda) je odigrano županijsko natjecanje učenika srednjih škola u rukometu.

Na natjecanju su sudjelovale ti momčadi. Gimnazija Petra Preradovića iz Virovitice, Tehnička škola iz Virovitice i Srednja škola Marka Marulića iz Slatine.

Igralo se jednostrukom bod sustavom. U prvoj utakmici Tehnička škola došla je do uvjerljive pobjede nad Gimnazijom Petra Preradovića 19:11. Nakon gotovo izjednačenog prvog dijela, u kojemu su Tehničari imali prednost, na početku drugog dijela Tehničari se odvajaju na nedostižnu razliku koja im osigurala pobjedu.

Nakon kraće pauze igrali su Tehnička škola i Srednja škola Marka Marulića iz Slatine. Slatinčani su veći dio utakmice održavali minimalnu prednost, međutim desetak minuta prije kraja serijom 7:0 Tehničari od 11:13 dolaze do kapitale prednosti 18:13. Na kraju je Tehnička škola pobijedila rezultatom 18:14.

Posljednja utakmica između virovitičke Gimnazije i Srednje škole Marka Marulića igrala se za drugo i treće mjesto. Nakon početne prednosti Slatinčana dolazi do preokreta i virovitički Gimnazijalci dolaze do uvjerljive pobjede 25:13.

Pehare je podijelila tajnica Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije Dora Međimorec.

Za pobjedničku ekipu igrali su Rene Velić, Dino Šponderht, Luka Dejnović, Damjan Pažin, David Ivančević, Jan Kovačević, Mihael Mežnarić, Patrik Živković, Filip Čevelak, Matija Petar Rončević, Leon Matijević, Dorian Ognjanac, Karlo Prtenjača i Domagoj Orban, a vodila ju je Mirna Smiljanec.

Pobjednička ekipa plasirala se na Državnu završnicu u Poreč.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content