Prvenstvo učenika sedmih i osmih razreda VPŽ u rukometu: U uzbudljivoj utakmici “Nazori” svladali “Brliće” i došli do naslova

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici, u organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije, održano je prvenstvo učenika sedmih i osmih razreda VPŽ u rukometu.

Na prvenstvu su sudjelovale četiri ekipe: IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice, Mladost iz Osnovne škole Vladimir Nazor iz Virovitice, KOŠ iz Katoličke osnovne škole iz Virovitice i Junior iz Osnovne škole Josipa Kozarca iz Slatine.

Najuzbudljivije je bilo u vječitom gradskom derbiju u kojem su snage odmjerili Mladost i IBM. Prvi dio Mladost je održavala minimalnu prednost, ali se na odmor otišlo u egalu rezultatom 6:6. U drugom dijelu utakmice u prednosti su domaći rukometaši IBM-a, ali nakon nekoliko pogrešaka Mladost dolazi do preokreta, pobjede i naslova županijskog prvaka.

Uz naslov županijskog prvaka pobjednička ekipa Mladosti plasirala se na državnu završnicu u Poreč. Pehare je podijelila tajnica Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije Dora Međimorec.

Mladost: Lovro Samardžija, Davor Barbarić, Jakov Blažević, Petar Ključec, Lukas Bajsar, Arijan Kečkiš, Noa Kiš, Josip Dukarić, Adrian Gatačić, Karlo Rončević, Luka Rendulić, Marko Boljevčan, Lucijan Kurtanjek i Andrej kukić. Voditelj: Krum Stevanovski.

Rezultati:

Junior – Mladost 8:18

IBM – KOŠ 16:11

Mladost – KOŠ 23:13

Junior – IBM 12:22

IBM – Mladost 15:17

KOŠ – Junior 13:16

Konačni poredak:

  1. Mladost
  2. IBM
  3. Junior
  4. KOŠ

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content