Ratka proslavila rođendan uz ‘Večeru za 5 na selu’ i osvojila maksimalan broj bodova

Prvi dan novog tjedna otvorila je Ratka Turk iz Slatine, a goste je dočekala u svojem OPG-u ‘Mašala’. Ratka je gledateljima RTL-a već dobro znana jer je sa suprugom Gordonom pobijedila u showu ‘Superpar’. Prodajna zastupnica i radijska voditeljica odlučila je skuhati večeru sa sastojcima poput kulena, kulenove seke, janjetine, mrkve, a jelovnik je nazvala zanimljivim imenima.

Tako je predjelo dobilo ime Plodovi Panonskog mora, glavno jelo Nisu dagnje već je… i desert Orijent u Slavoniji. Atmosfera za stolom je bila vesela, a postalo je još zabavnije jer je za vrijeme predjela domaćica otkrila gostima da joj je danas 47 rođendan pa su svi nazdravili njoj u čast.

– Ratkin kulen mi je jedan od boljih što sam probao u životu, lepinje fantastične, kajmak sa strane super paše i sir da razbije tu suhoću – komentirao je stručno najmlađi gost Maro.

Kad je glavno jelo stiglo na stol, komentari su bili različiti. Dok je Maro veličao janjetinu, Irena je bila pomalo razočarana.

– Kad sam vidjela janjetinu razočarala sam se u prvi tren i jer nisam neki ljubitelj janjetine – rekla je Irena. Ali nakon što su pojeli glavno jelo mišljenja su se izmijenila.

– Svidjela mi se janjetina, doslovno mi se topila u ustima i oduševljena sam! – kazala je nakon jela ne baš prevelika ljubiteljica janjetine, Irena.

– Janjetina je bila odlična, malo je bila okusom žilava, ali čak je i odgovarala – komentirao je Maro.

Nakon što su motoristi, a ujedno i tamburaši, odsvirali nekoliko slavonskih pjesama u Ratkinu dvorištu, uslijedilo je ocjenjivanje, a Ratka je dobila najviših 40 bodova.

Hoće li i Žuan sutra oduševiti isto kao i Ratka, gledatelji će doznati sutra od 20.15 sati.

(rtl.hr)

vecera za51
Foto: Večera za 5 na selu

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content