Slatinske kazališne večeri počinju u četvrtak, 20. listopada praizvedbom predstave “Kvar na dvostrukoj peći s četiri prigušnice”

Slatinske kazališne večeri, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Slatina, počinju u četvrtak, 20. listopada, praizvedbom predstave “Kvar na dvostrukoj peći s četiri prigušnice” Gradskog amaterskog kazališta Leo Srdoč Slatina.

Riječ je o predstavi koja je nastala prema istoimenoj kratkoj priči iz zbirke “Mavro Bröder i njegovi kamaradi” u režiji autora Olivera Jukića i jedine slatinske akademske glumice Mirne Ostrošić.

Predstava će se kao i sve ostale u sklopu ovogodišnjih Slatinskih kazališnih večeri održati s početkom u 20 sati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Slatini.

Iako je praizvedba ove predstave rasprodana u pretprodaji, svi oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu, a željeli bi pogledati prvu predstavu slatinskog amaterskog kazališta koje je nakon dugogodišnje stanke ponovno aktivno, imat će za to priliku u srijedu, 26. listopada, kada će biti ponovno prikazana u sklopu Slatinskih kazališnih večeri.

Ulaznice za predstavu Kvar na dvostrukoj peći sa četiri prigušnice 26. listopada mogu se u pretprodaji nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok će na dan predstave biti 50 kuna, a ulaznice su i za ostale četiri predstave u pretprodaji povoljnije.

Pučko otvoreno učilište Slatina omogućilo je još jednu pogodnost, te ulaznice za svih pet predstava koje će se prikazivati od 24. listopada do 9. studenog možete u pretprodaji nabaviti po cijeni od 200 kuna.

(www.icv.hr, adf, POU Slatina)

SKV

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content