U nedjelju u Našicama promocija karting slaloma: Natjecanje za djevojčice i dječake starije od 10 godina, evo kako se prijaviti

U nedjelju, 23. listopada u Našicama na parkiralištu sajmišta (preko puta vojarne) AK Panonija u suradnji s Hrvatskim auto i karting savezom organizira promociju karting slaloma u Hrvatskoj kroz promotivno natjecanje. Prvo u nizu natjecanja odvija se u Našicama, a otvoreno je za sve zainteresirane djevojčice i dječake starije od 10 godina.

Natjecanje će se organizirati u tri kategorije: Kadeti od 10 do 13 godina, Juniori od 14 do 16 godina i Seniori 17+ godina.

Minimalna visina natjecatelja je 130 centimetara, a uz malodobnu djecu, obavezna je pratnja i odobrenje roditelja za nastup. Prijave za natjecanje traju od 09:00 do 10:00 sati, a startnina iznosi 100 kuna.

– Pozivamo sve roditelje i djecu zainteresiranu za karting sport da se odazovu na natjecanje jer osim promocije karting slaloma i karting sporta, cilj nam je i ispitati potencijalnu zainteresiranost za karting sport kako bi ga uvrstili u rad AK Panonija – poručili su organizatori. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content