U organizaciji Udruge umirovljenika Našice održana zabava povodom Međunarodnog dana starijih osoba

U Našicama je danas (utorak), u organizaciji Udruge umirovljenika Našice, održana zabava povodom Međunarodnog dana starijih osoba. Da brinu o našim starijim sugrađanima tako su pokazali i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba te zamjenik gradonačelnika i saborski zastupnik Hrvoje Šimić koji su svojim dolaskom uveličali slavlje.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba je pozdravio članove Udruge i rekao.

– Velika mi je čast večeras u ime grada porazgovarati s našim umirovljenicima i umirovljenicama povodom Međunarodnog dana starijih osoba i ono što želim je uključivost i njihovu vjeru da ćemo napraviti sve kako bi im život bio ugodniji i kvalitetniji. Primjer je i niz projekata koje u suradnji s njima provodimo u gradu, te je jedan od meni najdražih “Kava s gradonačelnikom” gdje su oni mogli izraziti svoje mišljenje i probleme i sve ono što ih tišti- rekao je gradonačelnik.

U ime Udruge umirovljenika Ivica Kozina je rekao kako se tradicionalno održava zabava umirovljenika gdje se oni okupljaju i druže.

– Supokrovitelj je Grad Našice i gradonačelnik bez kojih to ne bi uspjelo i ovim putem mu se zahvaljujem, a brojka nije mala, jer je prisutno 130 osoba. Tu su i općine Koška i Podgorač, do sada je sigurno organizirano 20 ovakvih zabava što pamtim, a bilo ih je sigurno više- rekao je Kozina

Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Šimić je istaknuo kako je posebna čast biti danas prisutan na zabavi umirovljenika povodom Međunarodnog dana starijih osoba i kako trebamo voditi računa o svojim starijim sugrađanima.

– Kao saborski zastupnik mogu reći kako je u fazi donošenja niz zakona koji bi trebali omogućiti kvalitetniji, dostojanstveni život kakav i zaslužuju naši stariji sugrađani- rekao je Šimić.

IMG 20221005 WA0006

(www.icv.hr, eš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content