U petak, 28. listopada, u Knjižnici i čitaonici Pitomača promocija knjige „Rane i ožiljci prošlosti“ autora Pavla Biuklija

U povodu Mjeseca hrvatske knjige, u petak, 28. listopada u Knjižnici i čitaonici Pitomača održat će se promocija knjige „Rane i ožiljci prošlosti“ autora Pavle Biuklija. Promocija će se održati uz glazbenu pratnju grupe The Fusion s početkom u 18 sati.

Pavle Biuklija ljubav prema pisanju imao je još u osnovnoj školi, no tu je ljubav prepoznao tek nedavno i nedugo prije nastanka ovog  njegovog prvijenca. „Rane i ožiljci prošlosti“ je autobiografska knjiga samopomoći čijim je pisanjem, a koristeći popularnu psihologiju, autor prvenstveno pomogao sebi kroz terapeutski učinak pisanja te razumijevanje, naizgled, negativnih događaja u svojem života.

Sada kroz nju želi drugima ponuditi svoja shvaćanja i spoznaje kako bi dobili drugačiji i pozitivniji pogled na svoj život. U svojem privatnom životu Pavle je ekstrovertna osoba koja voli druženje, dok u intimi svoga uma i dalje istražuje tajne ljudske psihe i duhovnosti te pokušava razumjeti kako svijet funkcionira. Pojednostavljeno, on je student života.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content