U prigodi obilježavanja Dana Gornjeg Miholjca – blagdana sv. Terezije Avilske, Streljački klub “Miholjac” organizira turnir u serijskoj zračnoj pušci

Nakon uspješno održanog Streljačkog turnira povodom Dana grada Slatine, Streljački klub ‘Miholjac’ iz Gornjeg Miholjca priprema još jedan turnir, ovaj put u prigodi obilježavanja Dana Gornjeg Miholjca – blagdana sv. Terezije Avilske.

Turnir u serijskoj zračnoj pušci održat će se ove subote od 18 sati, odnosno u nedjelju od 9 sati u zgradi Hrvatskog doma u Gornjem Miholjcu. Odaziv brojnih natjecateljica i natjecatelja na streljačkim turnirima u organizaciji Streljačkog kluba “Miholjac” te sve veći broj aktivnih članova, posebice djece, pravi je pokazatelj dobre organizacije i vođenja kluba te preuzimanja društvene i sportske odgovornosti u cilju pružanja bolje kvalitete života žitelja Gornjeg Miholjca, ali i Slatine.

– Pozivaju se svi zainteresirani koji se žele okušati u ovoj streljačkoj disciplini na upis u klub i prijavu na turnir. Prijaviti se možete na broj 091/726-4264. Pokrovitelji turnira su Grad Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine. Proslavimo zajedno blagdan sv. Terezije Avilske u Gornjem Miholjcu!- poručili su organizatori.

(www.icv.hr, TZ Slatina)

vizual 01 1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content