U pripremi 14. izmijenjeno i dopunjeno izdanje vodiča “Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji”: Prijedloge možete dostaviti do 4. studenog

U Virovitičko-podravskoj županiji od 2007. godine provodi se projekt “Iskoristi dan” koji je 2009. godine prerastao u projekt “Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji” pod kojim se nazivom od tada kontinuirano provodi, a usmjeren je pomoći mladima u organizaciji slobodnog vremena.

Istraživanje koje je tijekom deset školskih godina provedeno u školama u Virovitičko-podravskoj županiji, a kasnije i u Visokoj školi u Virovitici, ukazalo je na potrebu pomoći mladima u organizaciji slobodnog vremena. Stoga je i pokrenut ovaj projekt unutar kojega je najvažniji dio izdavanje vodiča za pomoć u osmišljavanju slobodnog vremena djece i mladih pod nazivom “Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji”. Do sada je učenicima (i studentima) podijeljeno 13 izmijenjenih i dopunjenih izdanja ovoga vodiča koji nastaje tako da se svake godine ažuriraju podaci o sportskim, društvenim, vjerskim i onim sadržajima koji su u općinama i gradovima naše županije dostupni mladima i njima su primjereni.

Ove je godine u pripremi 14. izmijenjeno i dopunjeno izdanje vodiča kao dio programa “Kako ne utopiti mladost u alkoholu”. Izdavač Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije i ove godine poziva zainteresiranu javnost, dakle pojedince, udruge i ustanove, da svojim prijedlozima doprinesu novome izdanju.

Svi zainteresirani pozivaju se pregledati posljednje (prošlogodišnje) izdanje vodiča koje je dostupno na stranicama Zavoda te svoje prijedloge s izmjenama i dopunama u tekstualnom i slikovnom obliku (što kraći opis aktivnosti, kontakti i jednu ili dvije fotografije ove aktivnosti) dostaviti na adresu elektroničke pošte [email protected].

Krajnji rok za dostavu prijedloga je 4. studenoga 2022. godine, a autori publikacije pregledat će pristigle prijedloge i odlučiti o primjerenosti njihovog uvrštavanja u vodič.

(www.icv.hr, S. Brlas)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content