U restoranu The Bricks u Našicama doživite vrhunski spoj okusa slavonske kuhinje i modernog ambijenta prožetog starinskim štihom

U Našicama, na adresi Braće Radića 133, nalazi se restoran The Bricks koji oduševljava svojim vizualnim identitetom, ali isto tako i vrhunskom slavonskom kuhinjom. Restoran kapaciteta do 100 osoba u prekrasnom i klimatiziranom prostoru kao i klimatiziranoj zimsko/ljetnoj terasi svakodnevno nudi fina i domaća jela po pristupačnim cijenama, a ono što ih posebno krasi su gableci koje osim u svome prostoru, dostavljaju i na području  Feričanaca, Đurđenovca, Koške, Magadenovca i Podgorača. Za veće narudžbe, gablece dostavljaju i u drugim mjestima.

bricks nasice 1

Ako šetate Našicama ili okolnim mjestima, nerijetko ćete na cestama uočiti dostavna vozila restorana The Bricks čiji vozni park gotovo nikada nije na parkingu restorana jer su tamo gdje bi i trebali biti – na terenu. Nije ni čudo kad fine okuse Bricksove kuhinje kuša cijelo područje Slavonije i Baranje jer je catering za svadbe, rođendane, karmine i ostale prigode njihova specijalnost, a osim samog cateringa nude i mogućnost posluživanja uz njihovu poslugu i pribor u vašem prostoru. Vaše želje njihov su zadatak pa tako jelovnik za svoju svečanu prigodu možete kreirati s njima u dogovoru, a u skladu sa svojim željama uz što vam nude i najam šatora te ostale popratne opreme kako bi vaš poseban dan bio savršen.

Osim u vašem, sve svečane prigode organiziraju i u svom moderno uređenom prostoru prožetom starinskim štihom koji pruža jedinstven izgled, ali i priliku mlađim generacijama da se upoznaju s nekim zaboravljenim starinama koje više gotovo nigdje nemamo priliku vidjeti, a vraćaju u prošlost.

bricks nasice 3

Tako u restoranu The Bricks u Našicama možete vidjeti brojne antikvitete poput velikog, „debelog“ televizora u crno-bijeloj boji, radio prijemnika iz prošlog stoljeća, stare pisaće, ali i šivaće mašine. Na baš svaki detalj se pazilo, pa u starom kredencu možete vidjeti starinski pribor za jelo dok zidove krase „Zidnjaci“ s natpisima poput onoga najpoznatijeg „Kuharice manje zbori da ti jelo ne zagori“ baš kao u pravoj slavonskoj kući.

Kako ne bi sve ostalo na pisanim riječima, posjetite ih na adresi Braće Radića 133 u Našicama i uvjerite se sami u vrhunsku kvalitetu hrane u prekrasnom ambijentu.

Radno vrijeme restorana je:

pon – pet: 8:00 – 22:00 

subota: 8:00 – 23:00 

nedjelja: 9:00 – 22:00 

a za narudžbu gableca ili rezervaciju nazovite (031) 611-635 ili  (031) 629-027.

Informirajte se i na njihovoj web stranici ili instalirajte aplikaciju i u par klikova si priuštite uvijek svjež, domaći i topao obrok!

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content