U Špišić Bukovici poslodavcima predstavljene mjere aktivne politike zapošljavanja i druge usluge HZZ-a

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Virovitica u Špišić Bukovici danas (ponedjeljak) je poslodavcima predstavio mjere aktivne politike zapošljavanja i ostale usluge HZZ-a. 

Riječ je o prvom u nizu predstavljanja koje će se održavati tijekom listopada na području Virovitičko-podravske županije. 

Poslodavcima su pobliže prezentirane mjere aktivne politike zapošljavanja i ostale usluge HZZ-a s naglaskom na novu uslugu HZZ-a – Ured za poslodavce.

Radionicu je vodila Danijela Handraka, rukovoditeljica Odsjeka aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Virovitica, te Vera Petrinjak, rukovoditeljica Odsjeka za poslodavce u Virovitičko-podravskoj županiji.

– Ured za poslodavce je na raspolaganju poslodavcima s područja Virovitičko-podravske županije za sve usluge HZZ-a koji uključuju objavu natječaja za radna mjesta, pronalazak kandidata, informiranje o profesionalnoj selekciji kandidata, informiranje o potporama za zapošljavanje, zatim o mjerama za usavršavanje znanja i vještina zaposlenih radnika, osposobljavanja novih radnika, zadržavanja u zaposlenosti sezonskih radnika i slično – moglo se čuti na predstavljanju.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content