U tijeku velika akcija USKOK-a: Uhićenja na području Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, još dvije županije i Zagreba

USKOK i osječko-baranjska policija pokrenuli su akciju u sklopu koje su u tijeku uhićenja i pretresi domova i poslovnih prostora više desetaka osoba osumnjičenih za nedozvoljenu trgovinu i zlouporabu droga.

Akcija se provodi na području Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske i Požeško slavonske županije te Grada Zagreba, a odnose se na više desetaka osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela nedozvoljene trgovine u sastavu zločinačkog udruženja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, priopćili su.

Policija dodaje da u realizaciji akcije, koja je rezultat višemjesečnog policijskog rada, sudjeluje oko 150 službenika iz kriminalističke i temeljne policije, kao i iz jedinica specijalne i interventne policije.

(www.icv.hr, PU osječko-baranjska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content