1. HRL U-14 Porazi Slatine i Orahovice u susretima 3. kola protiv Broda

Proteklog vikenda odigrani su susreti 3. kola 1. HRL U-14 Regije 2, a u spomenutim utakmicama Slatina je bila domaćin ekipama Orahovice i Broda.

BROD – ORAHOVICA 17:12

Na teren su prvo istrčale rukometašice Broda i Orahovice, a igračice Andrijane Rukavine puno su bolje ušle u utakmicu te su nakon osam minuta imale prednost od 5:0. No, tada se dogodio pad. Brođanke su prvo do kraja poluvremena smanjile zaostatak na -1 (8:7), da bi u nastavku u potpunosti preokrenule rezultat u svoju korist te su na kraju slavile s pet pogodaka prednosti.

ORAHOVICA: Ema Zeman, Ivna Maričić, Marta Batrac, Pia Rađenović, Brigira Batrac, Lana Belobradić 2, Lucija Cigler 2, Lea Kolar 8, Arijana Čočaj, Lana Potalec, Ines Poljak, trenerica: Andrijana Rukavina.

SLATINA – BROD 15:22

U drugoj utakmici dana Slatina je igrala protiv Broda. Iako su se u prvom djelu prvog poluvremena domaće rukometašice držale u egalu, Brođanke su serijom 4:0 došle do osjetnije prednosti (7:3). Poluvrijeme je završilo rezultatom 10:7 u korist gostujućih igračica, a u nastavku utakmice rukometašice Broda povećavale su svoju prednost do konačnih +7.

SLATINA: Marta Dušak, Gabrijela Pavlović, Tena Presečan, Katja Košćak, Mirna Grgurić 3, Lana Škrnički, Katja Kovačalija, Katarina Pavlović, Tea Matanović, Iva Ćosić 1, Mihaela Sabo, Tena Jurlina 11, treneri: Maja Jurlina i Slobodan Filipović.

Slatina je u dvije utakmice upisala jednu pobjedu te je trenutno na 12. mjestu ljestvice, dok je Orahovica 15. bez osvojenog boda.

tt 9

(www.icv.hr, mra, foto: ŽRK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content