EHF EUROPA LIGA Rukometna poslastica u Našicama: ‘Gromovi’ dočekuju Sporting iz Lisabona, evo gdje gledati utakmicu

U novu sezonu grupne faze EHF Europa lige, našički NEXE ušao je s dvije pobjede. Nakon kraće pauze, danas (utorak) se natjecanje nastavlja utakmicama trećeg kola. NEXE će u 20:45 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava u Našicama ugostiti Sporting iz Lisabona.

Za portugalsku momčad, uz domaće igrače, igra i desetak iskusnih interancionalaca: četiri Španjolca, te po jedan Argentinac, Poljak, Norvežanin, Danac, Nijemac i Brazilac.

– Nakon sjajnog pobjedničkog niza u domaćem prvenstvu, slijedi nova europska utakmica protiv Sportinga iz Lisabona. Sigurno da nam u goste dolazi izuzetno kvalitetna momčad, atletski vrlo jaka. Odlično su popunjeni na svim pozicijama, imaju vrlo zanimljive igrače koji su u stanju igrati različite vrste obrane. Jako dobro trče kontru i polukontru i vrlo brzo izvode centar, tako da nas sigurno čeka težak posao ako želimo ostvariti naš cilj, a to je pobjeda. Bilo bi jako lijepo kad bismo mogli nastaviti ovaj pobjednički niz. Igramo doma, na svom terenu, siguran sam da će dvorana biti puna kao i uvijek, a podrška navijača s tribina sigurno će biti naša velika prednost. Stoga još jednom pozivam sve naše navijače i ljubitelje rukometa da večeras budu naš osmi igrač – u najavi utakmice izjavio je trener NEXE-a Branko Tamše.

Oni koji neće biti u dvorani, prijenos utakmice moći će pogledati na kanalu ARENASPORT 3.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content