Grad Slatina i Turistička zajednica Grada pripremili bogat program za ovogodišnji “Advent u Slatini”

Bliži nam se najljepše vrijeme u godini, a s njim i “Advent u Slatini”, manifestacija koja okuplja razne dionike s područja grada koji svojim djelovanjem stvaraju blagdanski osjećaj i idilu.

U organizaciji Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine, a u suradnji s ostalim institucijama, udrugama, klubovima i organizacijama, Slatina u adventsko vrijeme nudi pregršt događanja koja će zadovoljiti svačiji ukus. Koncerti, druženje, dobra hrana, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj.

Okosnica Adventa u Slatini zasigurno je zabavni program usmjeren na najbolju glazbenu ponudu dosad, a koji će se odvijati u prigodno ukrašenom središnjem gradskom parku.

TZG Slatine svake subote u četiri adventska tjedna od 20 sati u Parku 136. slatinske brigade priprema prave glazbene doživljaje. Glazbena događanja u sklopu Adventa započinju 26. studenog s popularnim domaćim sastavom Aura Band koji će svojim raznovrsnim repertoarom i “The Voice” vokalom podići Slatinu na noge.

3. prosinca iz Osijeka dolazi NO Jazz Band. Članovi ovog sastava odabrani su glazbenici koji su svojim znanjem i iskustvom jedni od kvalitetnijih u našoj regiji, a njihovu izvedbu karakterizira velika količina energije i suptilno vladanje instrumentima.

10. prosinca nastupiti će grupa Vatra. Jedan od najpoznatijih rock sastava koji preko 20 godina žari i pali hrvatskom glazbenom scenom garancija je za najluđi provod. I za kraj, 17. prosinca nastupiti će popularna Nika Turković, pjevačica koja je nekoć predstavljala Hrvatsku na Dječjoj pjesmi Eurovizije, a danas je jedna od najpopularnijih mladih glazbenica koja svojim glasom oduzima dah i privlači sve više pažnje na našoj sceni.

– Ne možemo ne spomenuti da nas 23. prosinca očekuje Vinil Advent u Sequoi uz DJ Lea, a paralelno i “Winter Loud Edition” – zimska verzija Loud Festa u organizaciji Udruge mladih Krik, a pod pokroviteljstvom TZG Slatine. Atraktivan i zanimljiv lineup doznat ćete u danima koji slijede- poručili su organizatori i dodali.

– Dobro se pripremite! Sa zabavom krećemo već u petak, 25. listopada, na događaju pod nazivom “Ružmarin, snjegovi i šaš” u organizaciji GAK “Leo Srdoč” Slatina, a u spomen na našeg prijatelja, Fikreta Balića, poznatog umjetnika i glazbenika koji nas je prerano napustio. U parku 136. slatinske brigade na otvorenju Adventskog sajma očekuje vas DJ SIC sa najpoznatijim božićnim hitovima koji će vas zabavljati svaki petak i nedjelju u nadolazećim adventskim vikendima. S pažnjom proučite što vas sve očekuje jer što se dogodi u Slatini, ostaje u pamćenju! Vidimo se na Drugoj strani očekivanja, vidimo se na Adventu u Slatini- dodali su.

advent program 01 Custom

(www.icv.hr, TZG Slatina)

Povezane vijesti

Skip to content