Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba sa suradnicima obišao radove u Vukojevcima

Danas (ponedjeljak) je gradonačelnik Krešimir Kašuba s suradnicima obišao radove koji se izvode na mostu i pješačkoj stazi u Vukojevcima, a izvodi ih tvrtka Elektro-Lovošević.

– Ovo je vrijedna investicija u prigradskom naselju Vukojevci u vrijednosti od 400 tisuća kuna koji financiraju Ministarstvo unutarnjih poslova i Grad Našice, u omjeru 60 posto Ministarstvo, a 40 posto Grad Našice. U tijeku je izgradnja mosta koji je izuzetno važan za sigurnost prometa jer se radi o državnoj cesti gdje za pješake nije bilo povezanosti pješačkom stazom, a sad će izgradnjom pješačke staze biti pedestak metara s jedne strane i desetak metara s druge strane, koja podiže kvalitetu života, a prije svega sigurnost u prometu u Vukojevcima – rekao je gradonačelnik Kašuba te istaknuo kako je ovo nastavak ulaganja u mjesto. 

– Nastojimo što više proporcionalno ulagati u naselje, tako da smo unazad godinu, dvije uložili u dokumentaciju za rekonstrukciju mjesnog doma, dokumentaciju za rasvjetu u ulici Kralja Tomislava, dogradnju, odnosno održavanje mrtvačnice, izgradnju sanitarnog čvora u prostorijama nogometnog kluba i u dogovoru s mjesnim odborom i predsjednikom mjesnog odbora Draženom Ganzberger i članovima nastavljamo ulagati u Vukojevce – rekao je gradonačelnik Kašuba.

WhatsApp Slika 2022 11 21 u 11.52.39

Predsjednik mjesnog odbora Vukojevci Dražen Ganzberger zahvalio je gradonačelniku na ulaganju u mjesto rekavši kako je ovaj projekt dokaz da se ideje i prijedlozi mjesnog odbora slušaju i provode

– Ovo je nastavak kontiuniranog ulaganja u Vukojevce i izražavam zadovoljstvo izgradnjom ovog mosta jer ovim će se riješiti veliki problem sigurnosti u prometu kako za pješake tako i za vozače. Svi smo mi svjedoci svakodnevnih nesreća oko nas koje se događaju i posebno smo osjetljivi na djecu, a djeca svakodnevno ovdje prolaze na putu u školu i iz škole i jednostavno se nemaju gdje skloniti pred nadolazećim vozilom – rekao je Ganzberger i uputio zahvalu Ministarstvu, Gradu i gradonačelniku. 

– Hvala im što su  prepoznali ovaj problem i svojim financiranjem i djelovanjem pridonijeli njegovom rješavanju – rekao je Ganzberger.

(www.icv.hr, eš; Foto: E. Šubić)

Povezane vijesti

Skip to content