Mladi otac uputio apel vozaču zbog kojega je u Virovitici sletio u kanal s bebom u automobilu

U redakciju nam se javio Mateo Vargović mladi otac (19) koji je u četvrtak, 3. studenog u jutarnjim satima doživio prometnu nesreću u Virovitici u trenutku kada su s njim u automobili bili supruga i njihova 4-mjesečna beba. Naime, kako kaže, na raskrižju Bilogorske ulice i Aleje maturanata prednost mu je oduzeo automobil pa je, izbjegavajući ga, sletio s ceste u putni kanal. 

Pukom srećom nisu teže nastradali. Svo troje zadobili su lakše tjelesne ozljede, a vozač drugog automobila je nastavio voziti bez da se zaustavio. 

– U šoku zbog cijele situacije ni ja ni supruga nismo uspjeli zapamtiti registraciju vozila, već samo znamo da se radi o crvenom automobilu. Apeliramo na vozača ili vozačicu da nam se jave na 092/3888-931 kako bi se dogovorili oko odštete. Znam da je mogućnost mala, no ipak se nadam da će prevagnuti osjećaj krivnje – kaže M. Vargović.

Na mjesto nesreće izašla je i policija, kao i djelatnici Hitne pomoći koji su zbrinuli mladu obitelj. 

– U četvrtak, 3. studenog u Virovitici na raskrižju Bilogorske ulice i Aleje maturanata oko 9:45 sati došlo je do izlijetanja s kolnika osobnog automobila kojim je upravljao 19-godišnjak. Upravljajući Alejom maturanata od smjera Virovitice u smjeru Svetog Đurađa po izjavi 19-godišnjeg vozača osobnog vozila, na raskrižju iz smjera Bilogorske ulice mu je prednost prolaska oduzelo nepoznato vozilo koje je napustilo mjesto događaja. Sudionici prometne nesreće su prevezeni u OB Virovitica gdje su im ozljede okvalificirane kao tjelesne. Okolnosti prometne nesreće se još utvrđuju – rekli su nam iz PU virovitičko-podravske.

(www.icv.hr)

314289596 648881746942922 7109727626326975507 n
Foto: čitatelj

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content