Od subote počinju adventske akcije dobrovoljnog davanja krvi: Cilj je stvoriti zalihe za potrebe zdravstvenih ustanova

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek počinje s organizacijom adventskih akcija dobrovoljnog davanja krvi u cilju osiguranja zaliha za potrebe zdravstvenih ustanova i liječenje pacijenata.

-Pozivamo ljude dobre volje, sve naše dobrovoljne davatelje krvi, kao i sve one koji će to tek postati, na 1. adventsku akciju dobrovoljnog davanja krvi koja će se održati u subotu 26. studenog 2022. godine od 17 do 20 sati u prizemlju TC Portanova. Ostale adventske akcije održat će se također subotama, 3. prosinca, 10. prosinca i 17. prosinca od 16 do 19 sati – objavili su iz Gradskog društva Crvenog križa Osijek, te ujedno dodaju kako su  svima koji daruju krv priredili mali prigodni znak pažnje.

– U ovo blagdansko vrijeme i vrijeme darivanja, poklonimo nekome dio sebe, darujmo krv i spasimo nečiji život, nečijeg člana obitelji vratimo kući za Božić kako bi ga proslavili zajedno. Daruj krv, spasi život – ističu u pozivu upućenom građanima, a koji potpisuje ravnateljica osječkog Crvenog križa Martina Hećimović.  

(www.icv.hr, tj)                                                                            

Adventsko darivanje
Foto: GDCK Osijek

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content