Pet novih božićnih romantičnih komedija koje morate pogledati ove zime

Iako je do Božića ostalo još 37 dana, popularna streaming platforma Netflix filmofile je već obradovala novim blagdanskim izdanjima.

Kada pričamo o žanrovima, gledatelji ili mrze ili vole romantične komedije. Dok ih jedni ne gledaju zbog radnje koju nazivaju površnom, likovima kojima nedostaje dubina i završetka koji je uvijek sretan, drugi upravo „zato“ uživaju u njima. Radnje, likovi i rasplet u romantičnim komedijama možda nisu vrhunac kinematografije, ali što ima lošeg u bezbrižnom gledanju zabavnog filma s pozitivnom atmosferom i predvidivom radnjom? Naročito u blagdansko doba, kada se želimo opustiti s najdražim toplim napitkom, zagrnuti u toplu deku.

Ukoliko se želite upravo tako opustiti uz mali ekran tijekom nadolazećeg najljepšeg doba u godini, pronašli smo za vas pet zanimljivih filmova na Netflixu s božićnom i ljubavnom tematikom.

  1. Falling for Christmas (2022.)

Svježe zaručena i razmažena nasljednica Sierra izgubila je pamćenje nakon skijaške nesreće. Na putu do oporavka, ali i prave ljubavi, pomoći će joj Jake, čovjek koji ju pronađe i ugosti u svom hotelu. Četiri dana nakon što je nestala, Sierrin otac kreće u potragu za njom s namjerom da ju vrati doma zaručniku i na novo radno mjesto.

  1. Christmas with You (2022.)

Angelina, pop zvijezda, u potrazi je za inspiracijom za svoj novi blagdanski hit. Kako bi upoznala svoju obožavateljicu, odlazi u idilični mali grad. Osim što joj simpatični gradić počne prirastati srcu, uz inspiraciju Angelina pronađe i ljubav.

  1. A Castle for Christmas (2021.)

Nakon što u svojoj najnovijoj knjizi „ubije“ miljenika publike, poznata spisateljica Sophie odlazi u rodni kraj svog oca, Škotsku. Posjetivši dvorac Dun Dunbar, u kojem je njen otac radio, poželi ga kupiti. Međutim, sadašnji vlasnik dvorca, vojvoda Myles ima drukčije planove i ideje.

  1. Love Hard (2021.)

Novinarka Natalie nepopravljiva je romantičarka koja ljubav traži na aplikacijama za upoznavanje. Kada upozna neodoljivog Taga, odluči otputovati na drugi kraj zemlje i iznenaditi ga za praznike. Kada stigne, sazna da je Tag zapravo Josh i da je žrtva „catfishinga“. Tada kreće ljubavno-božićna avantura koja nas podsjeća da je ipak važnije „ono unutra“.

  1. Too Close for Christmas (2020.)

Pod uvjetom da šogor (s kojim ima loše iskustvo) njene sestre ne bude prisutan, organizatorica događaja Hayley prvi put nakon dugo vremena Božić provodi sa sestrom Amy i njenom obitelji. Na Hayleyino „oduševljenje“ spomenuti šogor Paul, spletom okolnosti, ipak bude prisutan te time počinje priča o obiteljskoj povezanosti i pravoj ljubavi.

(www.icv.hr, eat)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content