Policijska postaja Slatina nastavila akciju prikupljanja plastičnih čepova u sklopu projekta ”Plastičnim čepovima do skupih lijekova”

Protekli tjedan u dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske, tvrtki Drava International Osijek predani su prikupljeni plastični čepovi u količini od 3720 kilograma.

U ovoj akciji sudjelovali su i policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske, Policijske postaje Slatina koji su veću količinu prikupljenih čepova sa područja Slatine dovezli u svrhu provođenja ove akcije u Policijsku upravu osječko-baranjsku.

Projekt pod nazivom ”Plastičnim čepovima do skupih lijekova” pokrenula je Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske u što se uključila i Policijska uprava osječko-baranjska.

Cilj akcije je pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske na način da se reciklažom prikupljenih čepova osigura financiranje nabave skupih lijekova oboljelima od teških malignih bolesti, a ujedno se pridonosi očuvanju okoliša.

U akciji su sudjelovale Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica, Osnovna škola Mikleuš, Osnovna škola Davorin Trstenjak Čađavica, Osnovna škola Voćin, Osnovna škola Josipa kozarca Slatina, Dječji vrtić Zeko Slatine, te brojni građani.

Policijska uprava virovitičko-podravska, Policijska postaja Slatina nastavlja sa provođenjem akcije prikupljanja plastičnih čepova te pozivaju građane da prikupljene čepove donesu u Policijsku postaju.

(www.icv.hr, adf, foto: Lj. Rumenjak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content