Prva adventska svijeća zasjala u Suhopolju: Posjetitelje uz bogatu blagdansku gastro ponudu zabavljali Suhopoljski tamburaši

Adventsko razdoblje ili došašće, kako se naziva u liturgiji, vrijeme je pripreme za najradosniji blagdan u godini, Božić, odnosno Isusovo rođenje, a diljem Virovitičko-podravske županije jučer (subota) je bilo organizirano paljenje prve svijeće na adventskom vijencu, pa tako i u Suhopolju. Prva svijeća upaljena je u župnom dvoru u Suhopolju, a baš kao i prošle godine poruku mira, razumijevanja i zajedništva poslao je župnik velečasni Ljubo Krmar.

Nakon paljenja prve svijeće, u perivoju dvorca Janković nastavljeno je adventsko druženje uz kuhano vino i zimske delicije, a sve posjetitelje dodatno su zagrijali Suhopoljski tamburaši

– I za ovogodišnju “Božićnu priču” u Suhopolju pripremili smo brojne sadržaje za naše sumještane i njihove goste kao i sve ostale posjetitelje koji će ovdje moći uživati u najljepšem dobu u godini. Uz Božićni sajam proizvoda, odnosno bogatu blagdansku gastro ponudu, za naše najmlađe uredili smo i kućicu Djeda Božićnjaka gdje će se moći fotografirati, tako da u ponudi imamo za svakoga po nešto i veselimo se još jednom iščekivanju Božića s našim mještanima i svim ostalim posjetiteljima- istaknuli su iz Turističke zajednice Općine Suhopolje.

“Božićna priča”, u čarobnoj amtosferi suhopoljskog parka, nastavlja se idućeg vikenda kada je na rasporedu paljenje druge adventske svijeće te koncert učenika Glazbene škole Jan Vlašimsky, a do tada zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako je bilo jučer.

(www.icv.hr, mra, TZ Općine Suhopolje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content