Radio Marija u nedjelju, 27. studenog u župnoj crkvi sv. Leopolda Mandića u Taborištu obilježava godišnjicu emitiranja programa na virovitičkom području

Na samom početku nove crkvene godine, došašća, prve nedjelje, 27. studenog u Virovitici će se održati susret vjernika s djelatnicima Radio Marije, predsjednicom Nevenkom Mišić, njezinim zamjenikom Božom Barunom i glavnim urednikom p. Stjepanom Fridlom. 

Ova prilika bit će ujedno promocija programa i poslanja Radio Marije koja djeluje kroz više od 90 radijskih postaja, ujedinjenih u Svjetsku obitelj. Susretom se ujedno obilježava i godišnjica emitiranja programa Radio Marije na virovitičkom području (88,3 MhZ).

Susret započinje misnim slavljem u 11 sati, koje predvodi p. Stjepan Fridl, glavni urednik Radio Marije u župnoj crkvi sv. Leopolda Mandića u Taborištu. Prijenos misnog slavlja možete pratiti od 11 sati i na valovima Radio Marije. 

– Pozivamo vas sve na euharistijsko slavlje i druženje, a posebno slušatelje i članove naše velike obitelji s područja Virovitice i okolice – poručili su.

(www.icv.hr, bb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content