ZDRAVI KUTAK U novom izdanju emisije psiholog Siniša Brlas govori o ovisnostima, kao i o aktivnostima vezanim uz Mjesec borbe protiv ovisnosti

Mjesec borbe protiv ovisnosti svake se godine obilježava u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca. Cilj obilježavanja je upozoriti cjelokupnu javnost na problem zlouporabe svih sredstava ovisnosti, a osobito droga te potaknuti sve subjekte na provedbu aktivnosti za uspješno suprotstavljanje ovom ozbiljnom problemu današnjice.

Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti provodi se putem šire društvene akcije na nacionalnoj i lokalnoj razini, a s ciljem informiranja javnosti o štetnim zdravstvenim i socijalnim posljedicama ovisnosti te pružanja pomoći obitelji, osobito odgojnoj funkciji roditelja u prevenciji ovisničkog stila življenja. 

O samoj temi ovisnosti, kao i o aktivnostima vezanima uz Mjesec borbe protiv ovisnosti, razgovarali smo s psihologom Sinišom Brlasom, a više o spomenutom poslušajte od 18:10 u programu ICV radija, u novom izdanju emisije Zdravi kutak.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content