Božićni kolači na svakom stolu: Članice zajednica žena „Katarina Zrinski“ prikupile kolače za korisnike Pučke kuhinje

Članice Zajednice žena “Katarina Zrinski” Virovitičko-podravske županije već 16 godina prikupljaju i pakiraju kolače za potrebite uoči božićnih i novogodišnjih blagdana. Ovu hvalevrijednu akciju održale su i ove godine, a 200 slatkih paketa bit će podijeljeno korisnicima Pučke kuhinje o kojima brine Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica.

Tako će uz blagdanski obrok svaki korisnik dobiti i kutiju božićnih kolača. U ovu tradicionalnu božićnu akciju, koju organiziraju virovitičke “Katarine”, redovito se uključuju i zajednice žena “Katarina Zrinski” iz Pitomače, Suhopolja, Gradine, Lukača i Špišić Bukovice. U donaciju kolača i ove se godine uključio i slastičarski obrt „Slatki san“ iz Pitomače te slastičarnica „Dora“ iz Virovitice.

Zahvaljujući svima njima i ove će godine blagdanski obrok onih koji su u teškim životnim situacijama biti bogatiji uz tradicionalne božićne kolače.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac istaknula je kako je ova akcija posebna zahvaljujući svim ljudima dobra srca koji u njoj sudjeluju.

Svim članicama, kao i slastičarkom obrtu „Slatki san“ i slastičarnici „Dora“ zahvalile su i predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Virovitičko-podravske županije Sanja Kirin, kao i predsjednica virovitičkih „Katarina“ Vlasta Honjek-Golinac koje su istaknule kako nečiji mali znak pažnje nekome znači zaista mnogo.

Ovu akciju podržao je i gradonačelnik Virovitice i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Ivica Kirin zahvalivši ujedno „Katarinama“ što su svoje vrijeme odvojile za one najpotrebitije.

(hdz-virovitica.eu)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content