Brojni izvođači, pjesma i pokloni: Publiku čeka veliki Božićni koncert u Gornjem Bazju

U povodu božićnih blagdana u utorak, 20. prosinca 2022. u 17 sati u Društvenom domu u Gornjem Bazju održat će se božićni koncert na kojemu će nastupiti razni sudionici s područja Općine Lukač – učenici i učitelji OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje, djeca Dječjeg vrtića Bubamara, KUD ”Seljačka sloga” Turanovac te KUD Dugo Selo Lukačko. Koordinator koncerta je OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje.

Događaj organiziraju OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje, DVD Gornje Bazje, KUD-ovi
Dugo Selo Lukačko i Turanovac, Dječji vrtić Bubamara i Općina Lukač. 

Plesom, pjevanjem i sviranjem tradicijske božićne glazbe i poznatih božićnih pjesmama hrvatskih izvođača cilj je istaknuti istinsku čaroliju Božića – ljubav, toplinu te neizmjernu sreću jer se samo u zajedništvu može proslaviti rođenje i život, poručuju organizatori.  

-Koncert ćemo okruniti druženjem ispred Društvenoga doma uz pokoju šalicu čaja te odabirom božićnih ukrasa koji će biti izloženi na štandovima, a rezultat su rada vrijednih ruku članova Učeničke zadruge ”Brezići”, KUD-ova iz Turanovca i Dugog Sela Lukačkog, djece iz vrtića te učenika osnovne škole. Ujedno, po završetku priredbe darivat ćemo naše najmlađe mještane koji ne pohađaju vrtić – najavili su organizatori.

(www.icv.hr, OŠ IGK Gornje Bazje)

Bozicni koncert zavrsna

 

 

 

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content