Čačinački Dom kulture danas je bio prepun mališana: Posjetio ih je Sveti Nikola

U pratnji svog dobrog anđela pomoćnika, u čačinački Dom kulture, koji je bio prepun mališana, stigao je Sveti Nikola. Nikola i anđeo pripremili su kratak prigodni program u kojem je Sveti Nikola upoznao sve čačinačke mališane tko je zapravo on, kakav je svetac i otkada daruje djecu, a njegov pomoćnik dobri anđeo poveo je veselu pjesmicu zajedno sa svim mališanima.

Uz pjesmu, Sveti Nikola je plesao s djecom, davao petice i naglasio kako namjerno nije poveo Krampusa jer je znao da su sva djeca u Čačincima bila dobra. A kada su tako dobra, sva su djeca zaslužila i slatke poklone koje im je uz Svetog Nikolu osigurali Općina Čačinci, a ovaj prekrasan program priredila Turistička zajednica uz pomoć Studija Dalal iz Osijeka.

– Drago mi je da su sva djeca bila zadovoljna kao i njihovi roditelji. Sveti Nikola je oduševio sve kao i njegov anđeo, a mi smo se potrudili da sve protekne u ozračju blagdana, veselja i prijateljstva. Naravno hvala Općini koja se pobrinula da poklone dobiju sva djeca s područja naše općine, školarci i vrtićanci i oni najmanji. Mi nastavljamo dalje s našim Adventskim programom i pozivao sve naše mještane i goste da budu dio svih sadržaja – rekla je direktorica Turističkog ureda općina Čačinci Ana Marunica.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content