Djed Božićnjak i ove godine darivao mališane u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina

I ove godine Industrijsko-obrtnička škola Slatina pripremila je prigodni program za djecu svojih zaposlenika i sve zainteresirane građane.

Na samom početku, mališane i njihove roditelje, zaposlenike i sve ostale goste pozdravio je ravnatelj Mladen Graovac, a potom je uslijedio program koji su pripremili učenici uz pomoć svojih profesorica Ivane Lukač Vuković i Paule Kukuljević Idek.

Program, koji su vodili učenica Lana i učenik Ante, zagrijao je mališane koji su pjevali prigodne pjesme. Učenice 1. razreda frizera: Larisa, Magdalena, Leona i Ivana recitirale su božićne pjesme, a posebno veselje mališana izazvao je ples malih mažoretkinja Božice i Ane, nakon kojega je zvoncem svoj dolazak najavio Djed Božićnjak.

Djeca su upravo taj trenutak s nestrpljenjem iščekivala, a Djed Božićnjak je stigao u pratnji dobre vile koja je svoj dobroj djeci dijelila slatkiše.

Nakon što je Djed Božićnjak svako dijete darivao poklonom, druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak koji su pripremili učenici zanimanja kuhar i konobar zajedno sa svojim profesorima Blaženkom Kovač i Goranom Ivezićem, ali i pjesmom razdraganih mališana koji su veselo zapjevali božićne pjesmice.

(www.icv.hr, adf, IOŠ Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content