Gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednica Gradskog vijeća Ivančica Fett-Škvarić održali su sastanak s članovima Savjeta mladih Grada Virovitice

Gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednica Gradskog vijeća Ivančica Fett-Škvarić održali su sastanak s članovima Savjeta mladih Grada Virovitice.

Članovi Savjeta mladih se redovito uključuju u aktivnosti i manifestacije koje se provode na području našeg grada, a gradonačelnik je ovom prilikom dao više informacija o nadolazećim projektima od interesa za mlade od kojih su neki: izgradnja malonogometnog i košarkaškog igrališta u Rezovcu, obnova Vanadisa, izgradnja Virovitičkih jezera sa šetnicom i prostorom za rekreaciju, nova gimnazija i glazbena škola i mnogi drugi manji projekti. Najavio je i prezentaciju usmjerenu na mlade u svrhu informiranja te pozvao Savjet mladih da skupi zainteresirane članove i mlade s područja grada.

– Svaka organizacija usmjerena na djecu i mlade pokazala se kao pun pogodak. U svemu što radimo i što će poboljšati kvalitetu života u Virovitici trudimo vas maksimalno uključiti, rekao je gradonačelnik Kirin.

Članovima Savjeta mladih obratila se i predsjednica Gradskog vijeća Ivančica Fett-Škvarić.

– Čestitam na projektima i svim provedenim aktivnostima, pohvaljujem i vašu Facebook stranicu koja je transparentna i dinamična. Posebno se moraju pohvaliti sve humanitarne akcije na koje se redovito odazivate. Kao Gradsko vijeće podržavamo vaš angažman jer bit je svega stvaranje svjetlije zajedničke budućnosti.

Završnu riječ dala je predsjednica Gradskog savjeta mladih Edita Šerkezi koja se osvrnula na do sad provedene akcije i aktivnosti te zahvalila na podršci gradonačelnika i Grada Virovitice.

– Uza sve obveze koje nam život nameće trudimo se u što većoj mjeri organizirati sadržaje za mlade, ali i one koje će biti za sveukupni boljitak našeg grada, poručila je Edita Šerkezi.

Članovi Savjeta na kraju su se uključili u razgovor oko budućih događanja i aktivnosti te planova za 2023. godinu.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content