Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba sa suradnicima obišao radove u Granicama

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba sa suradnicima u ponedjeljak je obišao radove u Granicama. Gradonačelnik je tom prigodom izrazio zadovoljstvo viđenim.

– Prije par godina ovdje je zaustavljena investicija gradnje ceste, a koju sada nastavljamo. Jedan od razloga su bili imovinsko-pravni odnosi kroz Polubaše koje smo riješili ove godine i sada nastavljamo radove, ali etapno. Neće sve moći biti gotovo ove godine, radovi će se nastaviti i sljedeće. Tako kroz par godina očekujemo završetak izgradnje i spajanje Starih Granica s ulicom Kralja Tomislava. Sada se radi dionica od 100 metara – rekao je gradonačelnik Kašuba i naglasio odičnu suradnju s predsjednicom MO Granice Sandrom Đurđević

– U ovom mjesnom odboru nastojim maksimalno osigurati kvalitetu života za mlade obitelji. Od temeljne važnosti je i Aglomeracija, tj. dovođenje vode u svako domaćinstvo u Granicama – izjavio je gradonačelnik Kašuba.

IMG 20221219 WA0031

Sandra Đurđević, predsjednica MO Granice izrazila je svoje zadovoljstvo tijekom radova.

– Obišli smo radove i iznimno nam je važno da to riješimo što prije. Idemo polako naprijed. Ovdje ima par mladih obitelji i mislim da je to važno da ostanemo ovdje, kako ne bismo otišli iz mjesta i nadam se da ćemo nastaviti ovako dobru suradnju s gradonačelnikom – istaknula je Đurđević.

Zvonko Matijašević u ime izvođača Euro Iskopa je rekao kako se radovi izvode predviđenom dinamikom.

– Imamo još nekoliko dana pripremnih radova i nadamo se da ćemo dovršiti do kraja godine ukoliko to vremenski uvjeti dozvole. Ako budu minusi ne možemo asfaltirati, ali pripremne radove možemo odraditi – rekao je Matijašević

(www.icv.hr, eš; foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content