Hakleri s područja VPŽ pod imenom “Virovitica” sudjelovali na tradicionalnom i izuzetno jakom malonogometnom turniru u Derventi

Na tradicionalnom i izuzetno jakom međunarodnom zimskom malonogometnom turniru u bosanskohercegovačkom gradu Derventi nastupila je momčad Virovitice.

Za Viroviticu je igralo nekoliko sadašnjih, ali i bivših prvotimaca virovitičkog nogometnog trećeligaša, kao i nekoliko kvalitetnih igrača s područja VPŽ koji su nosioci igre u svojim klubovima, a nastupili su: Samuel Spudić, Dorian Bogati, Rok Horaček, Ivan Stjepić, Matej Babić, Patrik Kvrgnjaš, Domagoj Vučemilović Jurić, Dino Milinović i vratar Dominik Nikšić.

U skupini su prvo remizirali s domaćom momčadi rezultatom 2:2. U drugom susretu bili su bolji od ekipe iz Republike Srbije uvjerljivim rezultatom 6:1. Odlučujuću utakmicu za plasman u drugi dio natjecanja ‘narančasto – crni’ igrali su s momčadi iz Slovenije. Slovenci su bili bolji i došli do pobjede rezultatom 5:3, pa se virovitička momčad morala oprostiti od daljnjeg natjecanja.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content