Helen Doron English Virovitica uskoro otvara svoja vrata: Prijavite svoje dijete za besplatni ogledni sat

HELEN DORON ENGLISH – najbolji engleski za djecu!

Helen Doron English Virovitica uskoro otvara svoja vrata na adresi Jurišićeva ulica 2 u Virovitici.

Pozivamo Vas na besplatni ogledni sat u sljedećim terminima:

20.1. 2023. (petak) – za djecu od 4 do 5 godina

23.1.2023. (ponedjeljak) – za djecu od 5 do 6 godina

24.1.2023.  (utorak) – za djecu od 6 do 7 godina

25.1. 2023. (srijeda) – za djecu od 7 do 8 godina

Prijavite svoje dijete za besplatni ogledni sat:

WhatsApp Image 2022 12 20 at 17.58.17

Helen Doron metoda zasniva se na stvaranju pozitivnog i zabavnog okruženja u kojem djeca jednostavno, brzo i lako usvajaju engleski jezik po istim principima po kojima su usvajali i svoj materinji jezik – bez naglaska na gramatička pravila. Upravo takav pristup omogućava rad s djecom već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti.

Helen Doron učitelji posebno su kvalificirani za podučavanje putem Helen Doron metode, a svake se godine dodatno usavršavaju na raznim seminarima. Prednosti Helen Doron škole su to što se grupe sastoje od maksimalno osmero djece te je nastava isključivo na engleskom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djecu od početka poticalo na aktivno korištenje engleskog jezika.

Helen Doron materijali posebno su kreirani za svaku dob djeteta, a tečajevi se svake godine dodatno unapređuju. Sastavni dio seta za učenje su knjige i pristupni podaci za audio i video materijale, a polaznici mogu učiti i uz interaktivni portal s igricama - Kangi klub te korištenjem raznih edukativnih aplikacija.

U Helen Doron školi djeca nisu pod stresom i strahom od ocjenjivanja, a ispravke grešaka se provode na pozitivan način tako da djeca nemaju osjećaj da su pogriješila. Nastava se u Helen Doron školi održava jednom tjedno i traje 10 mjeseci, dok sat traje od 45 minuta (predškolska dob) do 120 minuta (tinejdžeri).

Kroz ponavljanje, zabavne i poučne aktivnosti na satu, pjesmice te redovito slušanje audio materijala kod kuće, potičemo dječju prirodnu sposobnost učenja, razvijamo njihovo samopouzdanje i ljubav prema engleskom jeziku.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content