Karate klubu Virovitica srebrna i tri brončane medalje za kraj uspješne 2022. godine

U Đakovu je 17. i 18. prosinca održano Prvenstvo Hrvatske za mlade uzraste u disciplini kata te ekipno Prvenstvo Hrvatske za sve uzraste u borbama i katama.

Iz Karate kluba Virovitica, na Prvenstvu Hrvatske za mlade uzraste u konkurenciji početnika do crvenog pojasa u disciplini kata nastupili su u učeničkom uzrastu Marko Jasika i Viktor Majstorović. Marko je osvojio odlično treće mjesto i brončanu medalju, a Viktor se nije plasirao u drugi krug.

U uzrastu mladih kadeta nastupili su Laura i Lovro Erak. Laura je osvojila treće mjesto i brončanu, a Lovro drugo mjesto i srebrnu medalju.

U ekipnom natjecanju u borbama je nastupila juniorska ekipa Karate kluba Virovitica, koja se izborila za treće mjesto i brončanu medalju. Za ekipu su nastupili: Nikola Gondi koji je pobijedio u dvije borbe, Chris Malčec koji je u prvom meču izgubio 4:3, dok je u drugom slavio s 2:0, Luka Rajnović koji je odradio jedan meč s neriješenim ishodom, te Roko Piljek koji je prvi meč izgubio s 1:0.

Juniori virovitičkog karate kluba zamalo su propustili priliku za nastup u finalu, no zaustavila ih je pogreška Chrisa Malčeca. Chris je vodio rezultatom 3:2 desetak sekundi prije kraja meča i tad je dozvolio suparniku iz KK Hercegovina da mu zada udarac nogom, koji je preokrenuo rezultat u suparničku korist.

Ovim prvenstvom završila je natjecateljska godina Hrvatskog Karate Saveza. U Karate klubu Virovitica svi trebaju biti zadovoljni postignutim uspjehom ove godine.

-Svim našim članovima upućujemo velike čestitke za sve odlične nastupe i postignute rezultate u 2022. godini – poručili su iz Karate kluba Virovitica.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content