Momčad Letnica Petrinja izborila četvrtfinale 24. zimskog malonogometnog turnira “Slatina 2022./2023.”: Doznajte rezultate drugog dana natjecanja

Jučerašnji dan (utorak) donio je vrlo zanimljive utakmice u svim kategorijama, a posebno veterana i seniora. Kako smo pisali, na otvaranju turnira malo tko od posjetitelja je mogao pronaći sjedalo na tribinama, a za drugi dan to je bilo nemoguće.

Pravi ‘tsunami’ ljubitelja malog nogometa u sportsku dvoranu SŠ Marka Marulića započeo je kada su počele utakmice veterana, a dvorana je prepuna bila do samog kraja.

Pravu rapsodiju futsala izveli su seniori ekipe Letnica Petrinja za koju nastupaju, kako smo uspjeli saznati iz komentara gledatelja, neki aktualni i bivši futsal prvoligaši, ali i hrvatski reprezentativci. Naime, organizator turnira, Malonogometni klub Slatina, zbog daljine putovanja ekipe dozvolili su Letnici Petrinja odigravanje sve tri grupne utakmice u jednoj večeri, a za to su oni slatinsku publiku nagradili atraktivnim potezima, prelijepim nogometom i pobjedom u sve tri utakmice te plasmanom u četvrtfinale 24. zimskog malonogometnog turnira “Slatina 2022./2023.” u kojemu su zasigurno jedan od glavnih favorita za osvajanje prvog mjesta u prestižnoj seniorskoj kategoriji.

Donosimo vam sve rezultate po kategorijama drugog dana natjecanja.

REZULTATI DRUGOG DANA

U–11:

ŠN Slatina ll – ŠN Slatina lll 1:2
Slavonija Sladojevci – ŽNK Miljevci 0:1

U–13:

NK Gradina – ŠN Slatina l 0:5

U–15:

NK Mladost Miljevci – Suhopolje 0:6

U–17:

Joga bonitos – NK Rezovac 5:0

Veterani:

Dudovo bure Elmat Slatina – Autoservis Ino 2:7
MNK No limit Tvin VIBS Bindo Virovitica – NK Čađavica 5:0

Seniori:

CB Willy Ćeralije – Letnica Petrinja 1:5
Bistro Kody – Letnica Petrinja 1:6
Letnica Petrinja – OPG Vengert 3:2

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content