“NIKOLA NEMČEVIĆ” Branitelj naslova startao s dvije uvjerljive pobjede, na tribinama ponovno velik broj zaljubljenika u mali nogomet

Caffe bar Titro, Naturavita i Lovreković d.o.o – Projektiranje, nadzor pobjednički su startali u ovogodišnje izdanje zimskog malonogometnog turnira “Nikola Nemčević” u Pitomači, dok su po jednu pobjedu i poraz upisali nogometaši Duge 1 i Caffe bara Gem.

Turnir, koji je ponovno ugledao ‘svjetlo dana’ nakon dvije godine pauze, ponovno je na tribine Osnovne škole Petra Preradovića privukao velik broj zaljubljenika u mali nogomet.

Lak posao na samom otvaranju imali su nogometaši Duge 1, koji su s visokih 8:0 svladali Caffe bar Ritual. U drugom susretu Caffe bar Gem s 4:2 nadigrao je No Limit TVIN. Treći susret dana ‘na parketu’ je ujedno donio i najveću neizvjesnost. Caffe bar Titro, tek nakon penala, svladao je Dugu 1 (rezultat u regularnom dijelu 1:1).

U nastavku, nogometaši Naturavite, ujedno i branitelja naslova ovog turnira, odigrali su dvije uzastopne utakmice i upisali uvjerljive pobjede. U prvom susretu s 4:0 nanijeli su prvi poraz Caffe baru Gem, dok su u drugom s 3:0 bili bolji od Pekara i trgovina Dergez. U posljednjem susretu Lovreković d.o.o – Projektiranje, nadzor slavio je protiv Spider grupe rezultatom 7:1.

Turnir se nastavlja u subotu, 10. prosinca s početkom u 18 sati. U nastavku donosimo raspored odigravanja, kao i trenutni plasman po skupinama…

Subota, 10. prosinca:

18:00 VMBR – NK Croatia Grabrovnica

18:40 Mr. Jack – CB Kaktus

19:20 Duga 2 – VMBR

20:00 CB Titro – CB Ritual

20:40 Javorović & CO – Duga 2

21:20 Duga 1 – Vina Harsan

(www.icv.hr, foto: I. Barčan)

Tablica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content