Odigran i drugi natjecateljski dan 33. malonogometnog turnira “Zima” u Orahovici: Lješnjak United i Error 404 AT Cars uvjerljivi

Odigran je i drugi natjecateljski dan 33. malonogometnog turira “Zima” u Orahovici u organizaciji Caffe bara Blues. I ovog puta je bilo zanimljivih i neizvjesnih utakmica i prikazan je odličan nogomet.

Sve je počelo mladim uzrastima, a najzanimljivija utakmica odigrana je u kategoriji igrača do 17 godina u kojoj su snage odmjerili NK Virovitica i Škola nogometa FEŠK CB Sfera Feričanci. Virovitičani su odlično otvorili utakmicu, igrali lijep nogomet koji je nekoliko puta s tribina orahovačke sportske dvorane popraćen pljeskom, a ta bolja igra rezultirala je s dva pogotka i zasluženim vodstvom Virovitičana od 2:0. Mladi Feričančani nisu se predavali i pred sam kraj uspjeli su doći prvo do smanjenja rezultata, a samo 30 sekundi prije posljednjeg zvižduka iz kaznenog udarca i poravnati. Budući da je završilo remijem, zbog plasmana na ljestvici izvodili su se udarci sa šest metara u kojima su uspješniji i mirniji bili momci iz Feričanaca.

U nastavku su odigrane utakmice uzrasta do 19 godina i veterana, a posljednje dvije utakmice dana bile su rezervirane za seniore. Prvo je odigran ogled skupine B u kojem je čačinački Lješnjak United bio uvjerljiv kontra zdenačke ekipe Prijevoz i usluge Čes s konačnih 4:1. Pogotke za čačinačku ekipu postigli su Matković, Kirevski, Hudoletnjak i Ognjenović, dok je jedini pogodak za Zdenčane postigao Mataija.

U utakmici skupine A snage su odmjerili Hečimović trgovina Čačinci i Error 404 AT Cars iz Slatine. Slatinčani su bili bolja momčad tijekom cijelog susreta i na kraju su zasluženo slavili s konačnih 3:0 uz dva pogotkla Bogatija i jedan Sopjanca.

Evo i svih rezultata:

U-11 NK PAPUK OSJEČKO 1664 (Orahovica) – NK MLADOST (Čačinci) 0:2

U-15 NK PAPUK OSJEČKO 1664 (Orahovica) – ŠN FEŠK 09 OBRT ZA ČIŠĆENJE MALI (Feričanci) 1:3

U-15 NK MLADOST (Čačinci) – ŠN FEŠK 08 AUTO VUKOJA (Feričanci) 0:2

U-17 ŠN FEŠK CB SFERA (Feričanci) – NK VIROVITICA 2007 (Virovitica) 2:2 (5:3p)

U-19 UDRUGA PRIJATELJSTVO (Feričanci) – MNK SLATINA GORAN TKO TE ŠIŠA (Slatina) 2:1

Veterani: VASER VAGA GLASOVAC (Duga Međa) – DUHOVI (Orahovica) 1:2

Seniori B: LJEŠNJAK UNITED (Čačinci) – PRIJEVOZ I USLUGE ČES (Zdenci) 4:1

Seniori A: HEČIMOVIĆ TRGOVINA (Čačinci) – ERROR 404 AT CARS (Slatina) 0:3

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content