Održana redovna izvještajna skupština NK Rezovac, gradonačelnik Kirin: Dodatno ćemo poticati klubove koji rade s mladima

U društvenom domu u Rezovcu, u jeku euforije nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Katru u subotu, 17. prosinca, u nazočnosti brojnih simpatizera, igrača, virovitičkog gradonačelnika Ivice Kirina i pročelnika Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Virovitice Kristijana Sabe, održana je redovna izvještajna skupština Nogometnog kluba Rezovac.

Nakon izbora radnih tijela, izvješće o radu kluba podnio je predsjednik Antonio Ilijašević, financijsko izvješće podnio je Zdravko Lefler, a izvješće Nadzornog odbora Vlado Hodak. O radu i uspjesima pojedinih klupskih selekcija izvješća su podnijeli treneri istih. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena.

Iza kluba je jedna izuzetno uspješna godina, a cilj je da se tako nastavi i ubuduće. Osim natjecanja u županijskim ligama i kupu, klub je organizirao niz manifestacija: seniorski Memorijalni turnir Hrgović – Rudanović, Memorijalni turnir ulica Nikola Kolaković, Memorijalni turnir za mlade uzraste Branko Tomljanović, turnir ‘2 na 2’, Rezovački kotlić i zabavu u povodu blagdana svete Ane, tako da se može reći da je nogometni klub glavni pokretač društvenog života u Rezovcu.

IMG_3123-Custom

Iznijeti su plan o radu u idućoj godini i financijski plan za 2023. godinu. U ambicioznom planu rada u idućoj godini krenut će se u dodatno poboljšanje uvjeta za treniranje i igranje. Uz juniore i selekciju U-11, u planu je formiranje još jedne selekcije u mladim dobnim uzrastima.

-Krajem iduće godine održat će se izborna skupština. Cilj nam je dodatno proširiti krug ljudi koji se aktivno uključio u klupski rad, bilo kao članovi uprave, bilo kao osobe koje će svojim radom dodatno poboljšati uvjete rada – naglasio je predsjednik kluba Antonio Ilijašević.

Na kraju je dopredsjednik kluba Tomislav Zidarić uručio najstarijim navijačima posebna priznanja, a dobili su ih: Josip Mesarić, Vinko Ložnjak, Petar Tkalčec, Ivan Farkaš, Mijo Handraka, Stjepan Sić, Mato Marković, Ivan Duvnjak, Stjepan Kiš, Stjepan Ložnjak, Đuro Cincibuk, Josip Udvardi, Antun Varga, Stjepan Hegeduš, Tomislav Galeković i Jerko Raguž. Onima koji nisu bili nazočni priznanja će biti uručena naknadno.

IMG_3164-Custom

Na kraju je rad kuba i skupštine pozdravio virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

-Uvijek ćete imati nesebičnu podršku Gradske uprave u svom radu. Pomoći ćemo vam oko daljnjeg poboljšavanja infrastrukture. Ubuduće će klubovi, kao Rezovac, koji svoj rad temelje na okupljanju mladih uzrasta, imati dodanu financijsku podršku u svom radu – tom prilikom je rekao gradonačelnik Kirin.

Inače, skupština je popraćena efektnom power point prezentacijom o radu kluba u prošloj godini.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content