Održane sjednice Turističkog vijeća i Skupštine Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije, održane su sjednice Turističkog vijeća i Skupštine Turističke zajednice VPŽ.

Sjednicu je vodio virovitičko-podravski župan i predsjednik TZ VPŽ Igor Andrović. Jednoglasno je usvojeno izvješće o radu direktorice Martine Jakelić i stručne službe o izvršenju godišnjeg programa rada za razdoblje od 1. siječnja do 31. listopada 2022. godine s financijskim izvješćem, rebalansom Financijskog plana i izvješćem o radu Turističkog vijeća.

Jednoglasno su doneseni i Godišnji program rada Turističke zajednice VPŽ za 2023. godinu s financijskim planom te je imenovano povjerenstvo Skupštine za nadzor nad poslovanjem TZ VPŽ, te Povjerenstvo za popis imovine TZ VPŽ za 2022. godinu.

Isto tako, donesena je odluka o davanju suglasnosti TZ VPŽ za sporazumno projektno udruživanje u okviru nacionalnog projekta “Okusi hrvatske tradicije”. Govorilo se o najznačajnijim dosadašnjim, ali i budućim turističkim projektima na području Virovitičko-Podravske županije, te je pogledan promotivni film “Zašto putujemo – destinacijski film Slavonija i Podravina”.

(www.vpz.hr, tv)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content