OPĆINA MIKLEUŠ Vijećnici usvojili proračun za 2023. godinu: Evo koji su projekti u planu

Općinsko vijeće Mikleuš, na svojoj 11. sjednici jednoglasno je usvojilo proračun za 2023. težak 753.429 eura. Koje će velike projekte on uključivati, rekao je načelnik Robert Grabar.

– Od kapitalnih projekata, Proračunom su planirana ulaganja u nerazvrstane ceste, sanaciju kuće oproštaja u Mikleušu, izgradnja mosta kod ambulante u Mikleušu, izgradnja dječjeg igrališta u Mikleušu, izgradnju nadstrešnice na ulazu društvenog doma u Mikleušu, uređenje parka u Četekovcu, sanaciju objekta nekadašnje škole u Boriku, te ishodovanje projektne dokumentacije za druge projekte. Naravno, u planu je i izgradnja dječjeg vrtića u Mikleušu kao i uređenje centra Mikleuša (mjesni park), no to su projekti koje Općina Mikleuš ne može sama financirati, a posebno ne bez bespovratnih sredstava EU i čija provedba je u planu Proračuna za 2023. te u projekcijama za 2024. i 2025. godinu – rekao je načelnik Grabar.

Uz usvojeni proračun za 2023. godinu i projekcije proračuna, Općinsko vijeće je jednoglasno usvojilo i rebalans proračuna za ovu godinu u iznosu 5.033.000 kuna.

(www.icv.hr, adf; Općina Mikleuš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content