Osijek dočekao svoje Vatrene: Navijačke pjesme i užarena atmosfera na Trgu Svetog Trojstva, okupljeni bacali šalove i majice

Spektakularan doček Osječani su priredili Ivici Ivušiću, Domagoju Vidi i Borni Barišiću, koji su na Trg Svetog Trojstva u Tvrđi došli u pratnji ekonoma i kuhara reprezentacije Gorana Vinceka i Tomice Đukića.

Uzbuđenje okupljenih navijača posebno su izazvale riječi vratara Osijeka Ivica Ivušića koji je došao iz rodne Rijeke samo kako bi bio sa svojim kolegama i navijačima u nezaboravnoj osječkoj noći.

-Iako nisam rođeni Osječanin, vi ste učinili da se tako osjećam – rekao je Ivušić izazvaši lavinu oduševljenja među okupljenima.

Foto 1 11
Foto: Grad Osijek

Ovacije je izazvalo i obraćanje braniča Borne Barišića kojeg su večer prije u Čepinu dočekali njegovi sumještani.

-Vi ste bili naša najveća motivacija jer znamo koliko ste uživali i koliko ste bili ponosni na nas. Nas trojica smo presretni što smo donijeli broncu u Osijek i učinili vas ponosnima. Nastavljat ćemo vam donositi medalje, a jednog dana, ako Bog da, nadam se i zlatne – rekao je Barišić.

No, najviše uzbuđenja i podizanja atmosfere “na najjače” izazvao je slavonski bećar Domagoj Vida.

-Osjetili smo vašu ljubav i u Katru. Ne znam koju bi medalju više izdvojio, onu iz Rusije ili ovu sada. Iako je prije četiri godine bila sjajnija, i ova je medalja fantastična – poručio je Vida.

Foto 2 6

A da su za Osječane njihovi Vatreni “zlatni” potvrdili su i osječko-baranjski župan Ivan Anušić i osječki gradonačelnik Ivan Radić koji su dočekali reprezentativce zajedno sa svojim sugrađanima, te im uručili medalje s natpisom “Svijetu brončani, nama zlatni!”

Iz publikesu potom počele letjeti majice, šalovi, rukavice, dresovi i drugi predmeti jer su navijači željeli potpis svojih nogometnih junaka. A oni su im tu želju i ispunili strpljivo potpisujući svaki bačeni komad.

(www.icv.hr, tj, foto: T. Jovanović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content