Osječani se do ponedjeljka neće moći voziti Boltovim e-romobilima: Od danas privremeno obustavljen najam

Iz sigurnosnih razloga, odnosno da bi zaštitio svoje korisnike i ostale sudionike prometa od potencijalnih opasnosti u vožnji, Bolt je od danas 30 prosinca od 10 sati prijepodne privremeno obustavio najam e-romobila u Osijeku.

Obrazloženje za medije dao je Ivan Begović, Country Manager za mikromobilnost za Bolt Hrvatska i Slovenija.

– Blagdansko razdoblje oko Nove godine vrijeme je kada se mnogi dodatno opuštaju i slave. Ponekad takva zabava može dovesti do nesigurnog ponašanja i neodgovornog korištenja e-romobila. S tim u vidu odlučili smo proaktivno pridonijeti sigurnosti naših korisnika i drugih sudionika u prometu te privremeno obustaviti korištenje e-romobila – rekao je Begović.

Romobile Osječani neće moći iznajmiti do 02. siječnja 2023. godine u poslijepodnevnim satima. Time Bolt želi podsjetiti i ukazati na odgovorno korištenje e-romobila na kojima su građani Osijeka prošli više od 500.000 km u posljednjih godinu dana.

Da je riječ o omiljenom prijevoznom sredstvu građana potvrđuje i podatak da je osječka flota od 200 Bolt električnih romobila proširena i unaprijeđena na čak 525 romobila četvrte generacije kao i operativne zone u kojima se koriste.

(www.icv.hr, tj, foto: ustupljena fotografija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content