Osječki Motomrazovi i ove godine unijeli radost u srca svih građana Osijeka, a posebice mališana

Djedice i bakice Mrazovi na motociklima prodefilirali su ulicama grada Osijeka na radost naših sugrađana, posebice onih najmlađih.

Motomrazovi su prvo posjetili Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici u Osijeku, zatim su darivali djecu u Dječjem domu Klasje u Ružinoj ulici, a središnji je događaj bilo darivanje i uveseljavanje mališana na Trgu Ante Starčevića.

Zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin pozdravio je dugogodišnju tradiciju Moto kluba Osijek Motomrazovi koji dvadeset i drugu godinu zaredom unose radost u srca, posebice onih najmlađih.

– Moto klub Osijek uz svoje redovne aktivnosti, provodi i brojne humanitarne akcije, a uvijek su spremni pomoći pri organizaciji svih većih sportskih i inih manifestacija – naglasio je Vulin.

– Motomrazovi, Moto zeke, Moto susreti Osijeka jednostavno premašuju granice Osijeka i veliki su doprinos turističkoj promidžbi našega grada i šire – dodao je i iskreno zahvalio i čestitao članovima Moto kluba Osijek.

U 12.30 sati bakice i djedice Motomrazovi krenuli su u organiziranom defileu do Sarvaša gdje su podijelili poklone za tamošnje mališane.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content