Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Orahovica održala svoju tradicionalnu Božićnu priredbu

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Orahovica održala je svoju tradicionalnu Božićnu priredbu. U program su se uključila sva djeca škole koja su pjevala, svirala, plesala, recitirala, a sve naravno u duhu Božića.

Posebno su se istaknuli učenici 1b razreda svojim recitalom, a to im je bio prvi javni nastup u životu i na kraju dobili najveći pljesak. Također s ogromnim pljeskom ispraćen je nastup plesne skupine modernog plesa.

– Dani su ovo kada drugačije promatramo svijet, vrijeme kada sve oko sebe promatramo dječjim, radoznalim pogledom jer se događa čudo. Ovo su dani kada u običnom i svakodnevnom životu osjećamo iskru nadnaravnog i božanskog. Pozivam vas sve, dragi učenici, kolege učitelji i roditelji da budete jedni drugima čudo. Unesite dašak te ljubavi jedni među druge. Obaspite onoga pokraj sebe dobrotom, poklonite bližnjemu veliki osmijeh, darujte mu svoje vrijeme jer nema dragocjenijeg poklona od darovanog samog sebe. Svima vam želim mirne, sretne i zdrave blagdane– rekla je ravnateljica orahovačke osnovne škole Maja Škraba.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content