Ovaj tjedan provedite u Kinu Pitomača i pogledajte hrvatski film “Marginalci” te dugo očekivani film “Avatar: Put vode”

Kino Pitomača ovoga vikenda priprema dvije odlične projekcije. Tako u srijedu, 14. prosinca s početkom u 19 sati u Kinu Pitomača možete pogledati hrvatski film “Marginalci”, no ovaj puta uz druženje cijele glumačke ekipe. U četvrtak, 15. prosinca i petak 16. prosinca u 19 sati možete pogledati dugo očekivani znanstveno fantastični film “Avatar: Put vode”.

MARGINALCI

Izvorno ime: Marginalci
Redatelj: Ljubomir Kerekeš
Žanr:
Uloge: Draško Zidar, Mijo Pavelko i Goran Koši
Trajanje filma: 92 min
Godina: 2022
Država: Hrvatska
Sadržaj filma: Znate li gdje je selo Črevo? Ni desno, ni levo. Samo Črevo. Tamo je Bog rekao laku noć i upravo tamo dolazi NNHTV (Naša najnovija hrvatska televizija) snimiti prilog o hrvatskom seljaku u Europi. Predsjednik, animator kulture, blagajnica i predstavnik nacionalne manjine spremaju se za najvažniji dan u godini – skupštinu sela Črevo. Nakon smrdljivih razgovora o odvodnim jarcima i uvijek aktualne akcije “Zbogom oružje”, na red dolazi priredba za Črevare uz lošu recitaciju, dobru narodnu glazbu, puno gemišta i kobasica sa senfom. WC je blizu i svi su dobro došli. Živjeli!

AVATAR: PUT VODE

Izvorno ime: Avatar: The Way of Water
Redatelj: James Cameron
Žanr: akcija, avantura, znanstvena fantastika
Uloge: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis
Trajanje filma: 190 min
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore gdje će se upoznati s ljudima Metkayine, klanom domorodaca koji žive okruženi morem.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content