Pitomača od srca: U nedjelju, 18. prosinca božićni sajam, puštanje u zrak lampiona dobrih želja i humanitarni koncert za SOS Dječje selo Hrvatska

Centar za kulturu “Drago Britvić”, Udruga žena Dinjevac i KUD “Podravka” Starogradački Marof u sklopu Adventa u Pitomači organiziraju božićni sajam i humanitarni koncert koji će se održati u nedjelju, 18. prosinca.

Mali božićni sajam, koji će se održati na Trgu kralja Tomislava, započet će u 16 sati gdje će štandove udruga krasiti božićni ukrasi, domaći kolači i proizvodi. Isto tako, posjetitelji će moći uživati u finim lepinjama, fritulama i kobasicama uz kuhano vino i čaj, dok će mališani od 17 sati uživati u vožnju Božićnim vlakićem Djeda Mraza. U 18 sati na rasporedu je puštanje u zrak lampiona dobrih želja.

Koncert za SOS Dječje selo Hrvatska održat će se u Centru za kulturu “Drago Britvić” s početkom u 18.30 sati. Na koncertu pod nazivom “Za radost dječjeg osmijeha” nastupit će Barbara Othman, Matej Meštrović, Marko Vukes, The Fusion i djeca.

Svoju donatorsku ulaznicu za humanitarni koncert možete nabaviti na kiosku “Žabac”, Turističkom uredu, te u Općini Pitomača.

(www.icv.hr, ib, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content