Revoltirani 44-godišnjak posvađao se s bratom pa mu željeznom šipkom porazbijao auto

Da bratska ljubav često zna uzrokovati prenagle reakcije potvrđuje slučaj iz Pitomače, kojim se ovih dana zabavljalo Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici.

Naime, tamo je podignuta optužnica, s prijedlogom izdavanja kaznenog naloga, protiv 44-godišnjeg stanovnika Pitomače, koji je nakon svađe s bratom frustracije liječio na njegovom automobilu, piše ePodravina.

– Okrivljenom 44-godišnjaku se stavlja na teret da je 15. lipnja 2022. u Pitomači, na kolnom ulazu ispred obiteljske kuće, revoltiran svađom s bratom i s ciljem da bratu nanese štetu, željeznom šipkom razbio prednje i stražnje vjetrobransko staklo, kao i staklo na vratima vozača i staklo na stražnjim desnim vratima na osobnom automobilu marke Škoda, pričinivši štetu u iznosu od 10.000 kuna (1.327,23 eura) – navode tužitelji.

Dakle, 44-godišnjak je bratu porazbijao auto, a zbog počinjenog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, Općinski sud u Virovitici je izdao kazneni nalog te okrivljeniku izrekao jedinstvenu kaznu zatvora od šest mjeseci, s rokom provjeravanja od jedne godine. Inače, maksimalna kazna zatvora za ovakvu vrstu nedjela je dvije godine.

(epodravina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content